Als gebruiker van ons Ovatic-platform moedigen we je aan om eventuele bugs of problemen die je tegenkomt aan ons door te geven. 

Een duidelijke bugmelding helpt ons om het probleem beter te begrijpen en sneller en effectiever op te lossen. Hier zijn enkele tips om een zo duidelijk mogelijke bugmelding te doen:


  1. Beschrijf het probleem nauwkeurig: Geef een gedetailleerde beschrijving van het probleem. Wat is de ongewenste of onverwachte gedraging die je hebt opgemerkt? Probeer specifiek te zijn en de exacte stappen te vermelden die nodig zijn om het probleem te reproduceren. Hoe meer details je kunt verstrekken, hoe beter we het probleem kunnen begrijpen en diagnosticeren.

  2. Geef contextinformatie: Verstrek relevante contextinformatie die kan helpen bij het identificeren van de oorzaak van het probleem. Vermeld bijvoorbeeld welke specifieke acties je hebt ondernomen voordat het probleem zich voordeed, welke besturingssystemen of browsers je gebruikt, en eventuele andere software of plugins die van invloed kunnen zijn.

  3. Voeg screenshots of schermopnames toe: Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden. Als je een visuele bug tegenkomt, maak dan een screenshot of neem een schermopname op waarop het probleem duidelijk te zien is. Dit kan ons enorm helpen bij het begrijpen van de situatie en het oplossen van het probleem.

  4. Noteer foutmeldingen: Als je een foutmelding hebt gekregen, noteer dan de exacte tekst van de foutmelding. Dit kan ons helpen om de bron van het probleem te achterhalen en de juiste oplossing te vinden.

  5. Geef de impact aan: Beschrijf de impact van het probleem op jouw ervaring of bedrijfsactiviteiten. Is het een klein ongemak of heeft het een aanzienlijke invloed op jouw dagelijkse werkzaamheden? Dit helpt ons om de prioriteit van het probleem te bepalen en de juiste actie te ondernemen.


Zodra je alle relevante informatie hebt verzameld, kun je de bugmelding indienen via ons ondersteuningskanaal, zoals ons ticketingsysteem of door een e-mail te sturen naar helpdesk@lvpres.nl.


Ons team zal jouw melding zorgvuldig onderzoeken en het probleem zo snel mogelijk oplossen.