We werken voortdurend aan het verbeteren van Ovatic en het leveren van de best mogelijke ervaring aan onze gebruikers.

Periodiek (ongeveer om de drie weken) wordt een nieuwe Ovatic release uitgeleverd.

Om de volledige lijst met release notes te bekijken, klik op de volgende link:

https://headwayapp.co/ovatic-release-notes

Hier vind je gedetailleerde informatie over alle nieuwe functies, bugfixes en verbeteringen die in deze release zijn opgenomen. We raden je ten zeerste aan om deze release notes zorgvuldig door te nemen, zodat je optimaal kunt profiteren van de nieuwe mogelijkheden van Ovatic.

De Ovatic Release notes worden voorafgaand aan elke release ook per e-mail verzonden en in de Ovatic WebApp getoond:

Als je vragen hebt over specifieke functies of als je hulp nodig hebt bij het implementeren van deze updates, staan wij klaar om je te helpen!