Bij Ovatic staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, en we streven ernaar om een probleemloze ervaring te bieden.

Bugs kunnen echter soms optreden, en we begrijpen dat het oplossen ervan belangrijk is voor een soepele werking van onze software.

Om ervoor te zorgen dat bugs snel en efficiënt worden aangepakt, hanteren we een gestructureerd bugverwerkingssysteem. Hieronder leggen we uit hoe dit proces werkt, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je kunt verwachten:

1. Bugrapportage: Gebruikers kunnen bugs rechtstreeks aan ons rapporteren via ons ondersteuningskanaal, zoals rechtstreeks via het ticketingsysteem (Freshdesk) of via heldesk@lvpres.nl. We moedigen onze gebruikers aan om gedetailleerde informatie te verstrekken, zoals de stappen om de bug te reproduceren, schermafbeeldingen of eventuele foutmeldingen.

2. Bugbeoordeling: Ons ontwikkelteam beoordeelt periodiek alle ontvangen bugrapporten tijdens onze planningsvergaderingen, die elke drie weken plaatsvinden. Tijdens deze vergaderingen wordt elke bug geanalyseerd en wordt er een prioriteit aan toegewezen op basis van de ernst van de impact op de functionaliteit en gebruikerservaring.

3. Prioritisering: Bugs worden gecategoriseerd als hoge of lage prioriteit. Hoge prioriteit bugs worden direct gepland voor opname in de volgende ontwikkelingscyclus. Deze bugs hebben meestal een significante impact op de kernfunctionaliteit of veroorzaken aanzienlijke hinder voor onze gebruikers. Lage prioriteit bugs worden in een wachtrij geplaatst voor toekomstige ontwikkelingscycli. Hoewel deze bugs minder urgente problemen kunnen veroorzaken, zorgen we ervoor dat ze niet over het hoofd worden gezien en geleidelijk worden aangepakt.

4. Bugoplossing en updates: Zodra een bug is gepland voor opname in een ontwikkelingscyclus, wordt deze toegewezen aan ons ontwikkelingsteam voor oplossing. Ons team werkt eraan om de bugs zo snel mogelijk op te lossen, rekening houdend met de complexiteit en impact van de bug. Zodra een bug is opgelost, wordt de oplossing getest en geïntegreerd in een software-update.

5. Communicatie: We vinden transparante communicatie belangrijk en zullen klanten op de hoogte houden van de voortgang van het bugoplossingsproces. Indien nodig kunnen we aanvullende informatie of verduidelijking vragen om het probleem beter te begrijpen en een adequate oplossing te bieden.

Ons doel is om bugs zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen, en we zetten ons in om een betrouwbare software-ervaring te bieden aan al onze klanten. We waarderen jouw feedback en bugrapporten, omdat ze ons helpen om onze software voortdurend te verbeteren en te laten evolueren.