Het is belangrijk om eventuele problemen die je tegenkomt met ons Ovatic-platform zo snel mogelijk te melden, zelfs buiten reguliere kantooruren. 

We begrijpen dat problemen zich niet altijd houden aan een 9-tot-5-schema, en we willen ervoor zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Hier zijn de stappen die je kunt volgen om een probleem buiten kantooruren te melden:


  1. Kritieke problemen: Als je te maken hebt met een kritiek probleem dat onmiddellijke aandacht vereist, bel dan ons speciale storingsnummer. Dit nummer is beschikbaar buiten kantooruren en zorgt ervoor dat je direct in contact komt met ons toegewijde team voor kritieke problemen. We zullen er alles aan doen om je snel te helpen en het probleem op te lossen.

    Het storingsnummer buiten kantooruren is 06-54755689

  2. Niet-kritieke problemen: Voor niet-kritieke problemen buiten kantooruren, raden we je aan om gebruik te maken van ons ticketsysteem of om ons een e-mail te sturen.

    Een goede beschrijving helpt ons enorm de melding snel op te lossen. Lees hierover meer in het volgende artikel: https://lvpres.freshdesk.com/support/solutions/articles/7000016555-een-probleem-melden


We doen ons uiterste best om jouw probleem zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen, zelfs buiten reguliere kantooruren.